almassereta02
20 de de setembre de 2023
El carrer Almassereta ja llueix nova barana
S'ha treballat en la mateixa línia del C/ Sol per a generar una continuitat estètica

La contínua erosíó provocada per les crescudes del barranc (molt intenses aquesta primavera) i l’inexorable pas del temps van acabar per danyar els blocs de formigó entre el carrer Almassereta i el barranc. De fet, algunes d’aquestes peces, fins i tot, havien caigut al llit al barranc.
En els darrers mesos s’han desenvolupat tota una sèrie de treballs que han permés la substitució dels antics blocs de formigó per una balustrada com la ja instal·lada fa un temps en el carrer del Sol. D’aquesta manera aquests dos carrers del centre històric del nostre municipi, comparteixen solucions arquitectòniques (tant la barana com el sòl de llambordes i solucions amb pedra) i formen una unitat estètica.
A més s’han realitzat treballs de consolidació del ferm del carrer, la millora del mur sobre el barranc (sanejat, arrebossat i pintat).

Una inversió que supera els 221.000€
El pressupost d’estes obres supera els 221.000€ i en este sentit els serveis tècnics de l’Ajuntament de Picanya van aconseguir una subvenció per part de Diputació de València dins del seu pla anual d’inversions aquesta necessària intervenció.

 

almassereta02  

almassereta01  

almassereta03  

 

almassereta_mur_pedra

 

 

Galeries relacionades
Vídeos relacionats