pacto_alcaldias_logo
18 de d’octubre de 2023
Pacte de les Alcaldies pel clima i l'energia
Picanya forma part d'esta iniciativa en defensa del medi ambient que ja reunix a més de 6.500 ajuntaments de tota Europa
El Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia és una aliança europea integrada per les autoritats locals i regionals compromeses amb el repte de reduïr les emissions de CO2 en, al menys, un 40% abans de l’any 2030.

Amb aquest objectiu desenvolupen polítiques de millora de eficiència energètica, la utilització i l’impuls d’energies renovables i desplegar mesures i accions que preparen al municipi per a la mitigació i l’adaptació a les conseqüències del canvi climàtic.

El Pacte reuneix a més de 6500 ajuntaments de tota Europa que tenen com a objectiu fer que els seus municipis siguen resilients i sostenibles.

Amb el suport de la Diputació de València, com a entitat coordinadora a la Comunitat Valenciana, i de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica que ha atorgat a l’Ajuntament de Picanya uns subvenció per import de 8.000 euros, s’han realitzat els estudis previs per a l’elaboració del Pla d’Acció Local per al Clima i l’energia Sostenibles de Picanya, conegut per PACES, com ara l’Inventari d’emissions i l’avaluació de riscos i vulnerabilitats.

La presentació d’estos documents i de les propostes de mesures d'actuació per a la mitigació, adaptació i comunicació, concienciació i formació respecte del canvi climàtic a Picanya, serà aquest dimecres dia 18 d’octubre a les 18 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament de Picanya. 

Esta presentació està oberta a aquelles persones que hi estiguen interessades.

 

pacto_alcaldias_logo