reunio_consell_escolar
02 de d’octubre de 2013
El Consell Escolar es reunix per a preparar les activitats del nou curs
Representants de tot el teixit educatiu picanyer es reunixen a l'Ajuntament
Ahir de vesprada el Saló de Sessions de l'Ajuntament va acollir la primera reunió del curs del Consell Escolar Municipal. Una entitat que reunix a representants de tot el món educatiu picanyer (centres, associacions de pares/mares) i de l'Ajuntament.
El principal objetiu d'aquesta primera reunió era la posada en comú de projectes i estudiar les possibilitats de col·laboració entre l'administració local i els centres educatius.
En una primera part de la trobada els representants de l'Ajuntament van detallar l'extens programa municipal adreçat a la comunitat educativa i que va des dels del teatre per a escolars o el cinema en valencià a les activitats esportives com ara la competició escolar, la setmana esportiva o el viatge a la neu per a aprendre a esquiar tot i passant per l'extensa oferta de tallers i cursos del centre de formació d'adults o la programació de la Biblioteca (contacontes, visites guiades, etc...).
En una segona fase els diferents centres representats van posar en comú els seus projectes educatius i activitas i així vam saber dels diferents projectes (alguns fins i tot de caire internacional) en els que es troben involucrats centres com ara l'Escola Gavina (amb una trobada europea a Alemanya), l'IES Enric Valor (que té un nou projecte Comenius amb Itàlia i Escòcia i un intercanvi amb França), l'Escola Baladre de nou implicada en el projecte d'Escoles Solidàries amb un programa a Guatemala o l'Escola Ausiàs March que enguany farà del món de l'Art l'eix sobre el que giravoltarà el treball del curs.
També les AMPES dels diferents centres, presents a la sessió, van exposar les seues iniciatives i així vam saber de les activitats organitzades des de l'AMPA del CP Baladre per a cobrir l'horari de 16.30 a 17.30 i facilitar la conciliació de la vida laboral i la familiar amb cursos d'anglés, cursos de reforç... i les organitzades des de l'AMPA de l'Ausiàs March que també ofereix idiomes, teatre, dibuix...
Ara, queda per davant, tot un curs que, de ben segur, tornarà a estar ple d'activitats i ganes de continuar fent de l'educació (de l'educació de qualitat) un dels trets identificadors del nostre poble.






Reunió Consell Escolar
Galeries relacionades
Vídeos relacionats
5é Trofeu d'Escoles de Ciclisme
01 de d’octubre de 2023

5é Trofeu d'Escoles de Ciclisme

Nadales Escola Baladre
22 de de desembre de 2022

Nadales Escola Baladre