Diversos són els programes que al nostre municipi aposten per aconseguir una mobilitat més sostenible, raonable, saludable i tranquila.

- Bicicletes

Importantíssima és l'aposta per aquest mitjà de tranport imbatible en distàncies urbanes. Amb una xarxa de carril-bici peatonal de més de 17 Km., un bon nombre d'aparcament de bicicletes (fins i tot a l'interior dels edificis públics), etc.. Picanya presenta un entorn magnífic per a fer d'aquest mitjà de transport una realitat diària.

Clica ací per  a conèixer l'esperiència de picanyers i picanyers que fan servir la bicicleta com a mitjà de transport.

- Ciutat 30

Limitació de velocitat a 30 Km/h a tot el nucli urbà. Als nostres carrers els vehicles no poden superar aquesta velocitat.

- Peatonalització

Al centre del nucli urbà està limitat el pas de vehicles a motor sols a veïnat i càrrega i descàrrega.

- Passos elevats per a vianants

Els passos elevats acomplixen la doble funció de "prioritzar" el pas dels vianants i limitar, al mateix temps, la velocitat dels vehicles a motor.

- Eliminació d'entrebancs arquitectònics

Les voreres del nostre municipi disposen de rampes per a permetre l'accés de cadires de rodes, cotxets de nadons, persones majors... i els edificis públics també compten amb aquesta millora.

- Transport públic

Picanya disposa d'estació de metro (FGV) a l'avinguda Jaume I i també s'ha contruït una passarel·la per a vianants què permet l'accés directe a l'estació de metro (FGV) de Paiporta des de la zona est del nostre municipi.

Més informació:

metrovalencia   
            :: Web corporativa  
            :: Oci i cultura. Bicimetro  
            :: Bicis al Metro. Normes  
Carril bici (Av. Alqueria de Moret)
carril bici avinguda Jaume I
Parc de les Albízies
Passos elevats per a vianants
Peatonalització nucli urbà
Vídeos relacionats